Howi-crew

Howitec beschikt – met trots! – over een hecht team medewerkers.  De Howi-crew bestaat uit stuk voor stuk mensen die zich met veel enthousiasme inzetten.  Onze missie om mét en voor onze klanten te werken aan duurzame netoplossingen staat dan ook hoog in het vaandel! Onze jarenlange expertise – Howitec Netting bestaat immers meer dan 25 jaar en daarvoor onderdeel uitmakend van Lankhorst Sneek – op het gebied van kunststof netten, onze kennis van markten en toepassingen dragen daar sterk aan bij.  Wij bezoeken graag onze klanten in zowel binnen- als ook buitenland. Wij onderhouden de beste contacten met producenten in en buiten Europa.

Veelzijdig

Onze medewerkers in ons confectieatelier maken wat ú wilt. En onze mannen in de expeditie zorgen ervoor dat uw goederen goed verpakt, compleet en ook op tijd bij u aankomen. De afdeling administratie zorgt o.a. voor de juiste afwikkeling van orders, facturen en transportdocumenten. Bovendien ondersteunen wij ook onze klanten met PR materiaal zoals leaflets en monsterkaarten. Ook staan wij op de voornaamste beurzen in binnen- en buitenland om onze afnemers te ondersteunen.

Op de hoogte blijven?

Howitec Netting BV

Morseweg 9,
8503 AH Joure
Telefoon: + 31 85 11 29 000
Email: info@howitec.nl
Web: www.howitec.nl

Howitec Netting - Partner in netting solutions

Wij werken aan duurzame netoplossingen. Met deze mentaliteit importeren, ontwikkelen en produceren wij gazen en netten. Kwaliteit, kennisdeling en partnership staan hierbij centraal.

Tweets door @Howitec Netting