Waar te koop?

Tuinbouw

Howitec Netting levert een uitgebreid assortiment gazen en netten. Wij leveren deze netten via toeleveranciers binnen de land- en tuinbouw. Uiteraard kunnen wij u als eindgebruiker in contact brengen met een van onze dealers.

Zonnebrandnetten

Om het zachtfruit te beschermen tegen het te felle zonlicht hebben wij het zonnebrandnet in ons assortiment.

Meer informatie
Aardbeiennetten

Voor de aardbeienteelt hebben wij diverse netten en gazen. Zoals een trossteunnet, een hagelnet of een vogelnet. Klik hier voor het assortiment.

Meer informatie
Accessoires

Voor het vastleggen van de diverse netten en gazen hebben wij diverse grondpennen, nethouders, buisklemmen, zandzakken en elastieken.

Meer informatie
Anti-hagelnetten

Hagel kan heel veel schade veroorzaken aan het gewas. Om het gewas of fruit te beschermen heeft Howitec diverse anti-hagelnetten in het assortiment.

Meer informatie
Anti-mollengaas

Door het gebruik van een anti-mollengaas onder uw gazon voorkomt u dat de mollen grote molshopen maken in uw groene grasmat.

Meer informatie
Boomkwekerijnetten

Ook voor de boomkwekerij heeft Howitec diverse netten, gazen en doeken in het assortiment.

Meer informatie
Duivennetten

Heeft u last van gevogelte op uw land dat al uw gewassen aanvreet? De duivennetten Columba Plus en Light beschermen uw gewassen tegen vraat.

Meer informatie
Fruitteeltnetten

Howitec Netting levert een uitgebreid assortiment fruitteeltnetten, o.a. de suzuki fruitvliegnet, vogelnet, hagelnet en steungaas.  

Meer informatie
Gronddoeken

Ook voor gronddoeken bent u bij Howitec aan het juiste adres. Dit gronddoek, ook wel anti-worteldoek genoemd, wordt voor vele toepssingen gebruikt.

Meer informatie
Insectengazen

Howitec is de specialist in insectengazen en heeft vele soorten insectengazen in het assortiment. Voor zowel het afdekken van het gewas als gebruik in de kas.

Meer informatie
Klimaatdoeken

Howitec heeft een uitgebreid assortiment klimaatdoeken. Naast het vliesdoek leveren wij ook Howicover, hét multifuctionele klimaatdoek.

Meer informatie
Kunststofgazen

Naast geweven netten en gazen hebben wij ook een ruim assortiment geëxtrudeerde netten, oftewel kunststofgazen. Klik hier voor een compleet overzicht.  

Meer informatie
Medicinale cannabisteelt

Voor de teelt van (medicinale) cannabis leveren wij het juiste steungaas. Netten voor elk doel, dát is Howitec.

Meer informatie
Paddennetten

De jaarlijkse paddentrek, wie kent hem niet? Elk jaar, in maart, begint de jaarlijkse trektocht van padden en andere amfibieën. Ook hiervoor heeft Howitec de juiste netten.

Meer informatie
Regenkappennet

Hagel of zware regen kan uw kwetsbare gewassen, binnen heel korte tijd enorm beschadigen. Howitec heeft hiervoor het luchtdoorlatende regenkappennet Pluvia.

Meer informatie
Schermgazen

Te veel of te fel licht kan een negatieve uitwerking hebben op de groei van de gewassen. Howitec heeft een ruim assortiment schermgazen.

Meer informatie
Slakkenschermen

Howitec heeft twee soorten slakkenschermen. Een scherm om de slakken bij uw gewassen vandaan te houden en een voor de slakkenteelt.

Meer informatie
Steungazen

Veel planten hebben ondersteuning nodig tijdens de groei. Zowel voor de horizontale als de verticale toepassing hebben wij de juiste steungazen.

Meer informatie
Vliesdoeken

Vliesdoeken worden met name gebruikt om de gewassen in het vroege voorjaar te beschermen. Howitec heeft verschillende soorten in het assortiment.

Meer informatie
Vogelnetten

De vogelnetten van Howitec verhinderen dat vogels schade veroorzaken aan uw gewas. Wij kunnen u diverse soorten en maaswijdtes leveren.  

Meer informatie
Wijnbouwnetten

Ook voor de wijnbouw heeft Howitec een ruim assortiment netten en gazen. Zoals een suzukii fruitvliegnet, wespennet of een druiventroszakje.  

Meer informatie
Windbreekgaas

Om de wind te breken en zo het gewas te beschermen hebben wij diverse windbreekgazen in ons assortiment.

Meer informatie
Zichtbreeknetten

Voor het creëren van een wind-en zichtvrij perceel hebben wij de juiste zichtbreeknetten.

Meer informatie
Service gericht
Eigen confectieatelier
Persoonlijk contact
Snelle levering
Innovatief
Op de hoogte blijven?

Howitec Netting BV

Hichtumerweg 25,
8701 PG Bolsward
Phone: + 31 515 700 500
Fax: + 31 515 578 679
Email: info@howitec.nl
Web: www.howitec.nl

Howitec Netting - Netten voor elk doel!

Dat is onze slogan en deze dekt zowel de letterlijke als de figuurlijke lading. Letterlijk omdat we netten hebben voor het scoren in elk doel, en figuurlijk omdat wij u kunnen voorzien van netten voor elke denkbare toepassing. Of het nu een agrarische, sportieve of technische toepassing betreft Howitec Netting bv levert de juiste netten.