Bescherm de prei tegen de kou met Howicover

Deze week, met vorst in aantocht, is het gebruik van het multifunctionele klimaatdoek Howicover zeer aan te raden bij winterprei.

Wanneer heeft een gewas bescherming nodig?
Bij vorst heeft prei al heel veel baat bij het afdekken van het gewas. Het gewas blijft veel schoner doordat er geen vuil en bladeren in de schachten van de prei terecht komt. Daardoor is de prei ook veel makkelijker en schoner te oogsten. Het klimaatdoek beschermt tegen de kou en zorgt voor een microklimaat.

Howicover folder
Wij hebben een informatieve folder over Howicover. In deze folder vindt u het complete verhaal van dit klimaatdoek. Het gaat over de geschiedenis, het pionieren in de markt, de praktijkproeven en de multifuctionele toepassingen van Howicover. Kortom het complete Howicover-verhaal.Deze folder kunt u hieronder downloaden (afbeelding) en gebruiken voor uw eigen promotionele doeleinden. Wilt u gratis een aantal hardcopies van deze folder ontvangen, laat het ons dan weten en we sturen ze u meteen toe.

Op de hoogte blijven?

Howitec Netting BV

Morseweg 9,
8503 AH Joure
Telefoon: + 31 85 11 29 000
Email: info@howitec.nl
Web: www.howitec.nl

Howitec Netting - Partner in netting solutions

Wij werken aan duurzame netoplossingen. Met deze mentaliteit importeren, ontwikkelen en produceren wij gazen en netten. Kwaliteit, kennisdeling en partnership staan hierbij centraal.

Tweets door @Howitec Netting