Modern confectieatelier

Netten voor elk doel, dat is wat Howitec Netting levert. U bent dan ook bij ons aan het juiste adres voor een net of gaas voor iedere toepassing. Of u nu op zoek bent naar een net om insecten bij uw gewassen weg te houden. Misschien bent u op zoek naar een doelnet voor in het doel van uw voetbalteam. Of u zoekt stevige netten voor het afdekken van uw transportlading, Howitec Netting heeft het op voorraad. In ons uitgebreide assortiment netten en gazen vindt u waarschijnlijk het juiste net voor uw toepassing.

Op maat gemaakt

Staat het er niet tussen? Geen probleem! Wij kunnen tevens alle netten en gazen specifiek op maat maken, zodat u altijd met het juiste net richting huis gaat. Howitec Netting is niet enkel gespecialiseerd in het leveren van standaard gazen en netten, maar biedt tevens een mogelijkheid om netten op maat te maken. We beschikken over een eigen modern en goed geoutilleerd confectieatelier waar netten vervaardigd worden. Deze bijna 600 m2 werkruimte is voorzien van verschillende moderne machines, die alle soorten netten en gazen naar klantspecifieke wensen kunnen produceren. Of het daarbij gaat om een speciale afmeting (groter of kleiner dan standaardmaten) of u een speciale afwerking wilt (band, zeilogen, ritssluitingen, vensters), alles is mogelijk.

Vakmensen

Het team van Howitec Netting bestaat uit ervaren en zeer kundige en vakbekwame medewerkers die altijd kunnen zorgen voor de juiste afwerking van uw net of gaas. Ook kapnaadmachines, volautomatische zeilringmachines en andere machines helpen bij het vervaardigen van uw op maat gemaakte net. Met als resultaat: een duurzaam, stevig en kwaliteit goed net/gaas waar u jaren mee vooruit kunt! Maar daarnaast hebben wij ook een uitgebreid assortiment netten met een standaard afmeting.

Op de hoogte blijven?

Howitec Netting BV

Morseweg 9,
8503 AH Joure
Telefoon: + 31 85 11 29 000
Email: info@howitec.nl
Web: www.howitec.nl

Howitec Netting - Partner in netting solutions

Wij werken aan duurzame netoplossingen. Met deze mentaliteit importeren, ontwikkelen en produceren wij gazen en netten. Kwaliteit, kennisdeling en partnership staan hierbij centraal.

Tweets door @Howitec Netting