Kwaliteitscontrole

Net zoals bij alles in het leven, staat ook goede kwaliteit bovenaan het lijstje bij Howitec Netting.  Howitec Netting staat voor kwaliteit en levert dan ook netten en gazen met een lange levensduur, stevige materialen en optimale kwaliteit. Zo weet u zeker dat u met een net van Howitec Netting een goede koop in huis haalt.

Zorgvuldig checken

Om u iedere keer weer te kunnen voorzien van netten en gazen van  goede kwaliteit, worden al onze binnenkomende voorraden zorgvuldig gecheckt in ons zogeheten ‘’Howi-Lab’’ . Hier gebeurt het allemaal. De netten en gazen worden getest op verschillende punten tijdens de kwaliteitscontrole, zodat u verzekerd bent van een goede kwaliteit. We hechten veel waarde aan de duurzaamheid van onze producten en vinden dan ook dat alle netten en gazen lange tijd mee horen te gaan. Veel netten en gazen worden immers in verschillende weersomstandigheden gebruikt en moeten het nodige kunnen ondergaan.

Alle producten worden getest op treksterkte, gewicht, maaswijdte, draadkwaliteit en –dikte, kleur en lichtdoorlatendheid. Ook de afwerking en de verpakking worden meegenomen bij het testen van de netten en gazen. De producten die de test doorstaan, zijn klaar voor verkoop en vindt u bij ons in het assortiment.

Controleren van op maat gemaakte producten

Niet alleen ons standaard assortiment netten en gazen wordt in ons Howitec-Lab getest. Ook de speciaal op maat gemaakte netten en gazen worden eerst volledig nagekeken of ze voldoen aan de vooraf gestelde eisen, voordat ze geleverd worden. Zo bent u verzekerd van een net van goede kwaliteit en aangepast aan uw wensen. U kunt naar hartenlust gebruikmaken van netten en gazen van Howitec Netting!

Op de hoogte blijven?

Howitec Netting BV

Morseweg 9,
8503 AH Joure
Telefoon: + 31 85 11 29 000
Email: info@howitec.nl
Web: www.howitec.nl

Howitec Netting - Partner in netting solutions

Wij werken aan duurzame netoplossingen. Met deze mentaliteit importeren, ontwikkelen en produceren wij gazen en netten. Kwaliteit, kennisdeling en partnership staan hierbij centraal.

Tweets door @Howitec Netting