Missie en Visie

Howitec Netting heeft een duidelijke missie en visie voor ogen: met en voor onze klanten werken aan duurzame netoplossingen.

Met een net of gaas uit ons assortiment bent u dan ook verzekerd van uitmuntende kwaliteit, duurzaamheid en stevigheid. Een net waarmee u indringers weert, scoort in ieder doel en uw goederen veilig kunt opslaan. Een net op maat voor allerlei toepassingen. Howitec Netting is al vele jaren actief en levert dan ook al jaren netten en gazen voor iedere toepassing. Kleine en grote netten, dikke of dunne netten, maar ook opvallende kleuren en de mogelijkheid tot sponsoring heeft Howitec Netting onder de knie.

De duurzaamheid van onze netten wordt nauwkeurig getest in ons eigen lab. Verschillende testen worden uitgevoerd om u als klant ervan te verzekeren dat alle netten en gazen goede kwaliteit bieden. Dit gebeurt niet alleen met geleverde netten en gazen, maar ook op maat gemaakte producten worden onderworpen aan een kwaliteitstest.

Duurzaam innoveren


Nederland is een land dat veel nadruk legt op land- en tuinbouw. Het is dan ook belangrijk om uw gewassen goed te beschermen tegen externe invloeden. Dat wordt echter steeds complexer. Nieuwe plagen vragen om nieuwe oplossingen.

Howitec Netting introduceert dan ook regelmatig nieuwe netten en gazen, die voldoen aan de kwaliteitsnorm en duurzaam zijn. Multifunctionele doeken vinden hun weg in het assortiment en ook lichtgewicht netten zijn in opkomst. Op deze manier worden uw gewassen niet meer onder druk gezet, is het net eenvoudig op te bergen en kunt u het snel meenemen.

Maar ook op het gebied van sport en transport brengt Howitec Netting innovatie. Nieuwe technieken maken de netten nog duurzamer en eenvoudiger in gebruik.Een net voor ieder doel, een duurzame oplossing en topkwaliteit, dat is waar Howitec Netting voor staat.

Op de hoogte blijven?

Howitec Netting BV

Morseweg 9,
8503 AH Joure
Telefoon: + 31 85 11 29 000
Email: info@howitec.nl
Web: www.howitec.nl

Howitec Netting - Partner in netting solutions

Wij werken aan duurzame netoplossingen. Met deze mentaliteit importeren, ontwikkelen en produceren wij gazen en netten. Kwaliteit, kennisdeling en partnership staan hierbij centraal.

Tweets door @Howitec Netting