Sport

Iedere sport waarbij een net een belangrijk onderdeel is van het spel kan reken op de (doel)netten van Howitec Netting. Wij beschikken over een zeer breed assortiment standaard sportnetten. Wij leveren al deze netten via de tussenhandel. Uiteraard kunnen wij u als eindgebruiker in contact brengen met een van onze dealers.

Afschermnetten

Heeft u meerdere sportvelden of wilt u uw sportveld verdelen of afschermen, dan hebben wij de juiste afschermnetten voor u. 

Meer informatie
Badminton

Ook voor badminton heeft Howitec het juiste net in het assortiment. Klik hier voor de specificaties van het net.

Meer informatie
Basketbal

Het kleinste sportnet binnen ons assortiment, het basketbalnet. Dit net kan eenvoudig aan de basket worden bevestigd.

Meer informatie
Beachsporten

Ook voor de diverse beachsporten, zoals beachsoccer, -volleybal en -handbal heeft Howitec de juiste netten.

Meer informatie
Floorball

Floorball ook wel unihockey genoemd heeft al veel terrein gewonnen in Europa. Howitec heeft diverse floorbaldoelnetten.

Meer informatie
Handbal

Handbal wordt zowel gespeeld in een zaal als op een veld. Ook bij handbal is een doelnet belangrijk. Howitec heeft een ruim assortiment handbaldoelnetten.

Meer informatie
Hockey

Voor de hockeysport hebben wij diverse doelnetten in het assortiment. Deze netten verschillen in kleur en afmeting. Kortom, een net voor elk doel.

Meer informatie
IJshockey

IJshockey is weer een geheel andere tak van hockey en heeft een veel kleiner doel. IJshockeydoelnetten worden voor u op maat gemaakt.

Meer informatie
Padèl

Een nieuwe sport voor iedereen: dat is padèl. Ook voor deze sport heeft Howitec de juiste netten in de juiste afmetingen en kwaliteit.

Meer informatie
Sportaccessoires

Naast netten hebben wij ook een ruim assortiment sportaccessoires, zoals bevestigingsmateriaal, baldraagtassen, touw, banden en nog veel meer.

Meer informatie
Tennis

Op zoek naar een tennisnet van absolute topkwaliteit? Dan bent u bij Howitec Netting aan het juiste adres. We beschikken over een zeer ruim assortiment.

Meer informatie
Voetbal

De meest beoefende sport! We hebben een zeer uitgebreid voetbaldoelnetten assortiment voor u. Voor de mini's, junioren en senioren, voor ieder doel een net.

Meer informatie
Volleybal

Voor het volleyballen hebben wij zeer diverse netten. Vanzelfsdprekend ook voor een FIVB of NEVOBO wedstrijd, onze netten voldoen aan die eisen.

Meer informatie
Waterpolo

Waterpolo is een sport waarbij de bal vaak met hoge snelheid tegen het net wordt gegooid. Kijk hier voor onze waterpolodoelnetten.

Meer informatie
Zandbaknetten

Of uw zandbak nou een rechthoek, zeshoek of een ronde vorm heeft, bij ons vindt u altijd het juiste net. Op maat gemaakt, ook dat is Howitec!

Meer informatie
Service gericht
Eigen confectieatelier
Persoonlijk contact
Snelle levering
Innovatief
Op de hoogte blijven?

Howitec Netting BV

Hichtumerweg 25,
8701 PG Bolsward
Phone: + 31 515 700 500
Fax: + 31 515 578 679
Email: info@howitec.nl
Web: www.howitec.nl
Levering en service
‍‍
Dat is onze slogan en deze dekt zowel de letterlijke als de figuurlijke lading. Letterlijk omdat we netten hebben voor het scoren in elk doel, en figuurlijk omdat wij u kunnen voorzien van netten voor elke denkbare toepassing. Of het nu een agrarische, sportieve of technische toepassing betreft Howitec Netting bv levert de juiste netten.