Sport

Iedere sport waarbij een net een belangrijk onderdeel is van het spel kan reken op de (doel)netten van Howitec Netting. Wij beschikken over een zeer breed assortiment standaard sportnetten. Wij leveren al deze netten via de tussenhandel. Uiteraard kunnen wij u als eindgebruiker in contact brengen met een van onze dealers.

Atletiek

Ook voor de atletieksport leveren wij de netten. Zo bent u voor een verspringbak - afdekkleed bij ons op het juiste adres.

Meer informatie
Badminton

Ook voor badminton heeft Howitec het juiste net in het assortiment. Een zwart net met een witte bovenband en een kleine maas van 19 mm.

Meer informatie
Basketbal

Het kleinste sportnet binnen ons assortiment, het basketbalnet. Dit net kan eenvoudig aan de basket worden bevestigd.

Meer informatie
Beachsporten

Ook voor de diverse beachsporten, zoals beachvolleybal en -handbal heeft Howitec de juiste doelnetten.

Meer informatie
Handbal

Handbal wordt zowel gespeeld in een zaal als op een veld. Ook bij handbal is een doelnet belangrijk. Howitec heeft een ruim assortiment.

Meer informatie
Hockey

Voor de hockeysport hebben wij diverse netten in het assortiment. Zowel een doelnet als een sleepcorner oefennet. Kortom, een net voor elk doel.

Meer informatie
Padel

Een nieuwe sport voor iedereen: dat is padel tennis. Ook voor deze sport heeft Howitec de juiste netten in de juiste afmetingen en kwaliteit.

Meer informatie
Sportaccessoires

Naast netten hebben wij ook een ruim assortiment sportaccessoires, zoals bevestigingsmateriaal, touw, antennes, banden en nog veel meer.

Meer informatie
Sportveldonderhoud

Voor het duurzaam onderhoud van het sportveld heeft Howitec de juiste middelen, namelijk de Howi Green Cover.

Meer informatie
Tennis

Op zoek naar een tennisnet? Dan bent u bij Howitec Netting aan het juiste adres. We beschikken over een zeer ruim assortiment.

Meer informatie
Voetbal

De meest beoefende sport! We hebben een zeer uitgebreid voetbaldoelnetten assortiment voor u. Wij hebben voor ieder doel een net.

Meer informatie
Volleybal

Voor het volleyballen hebben wij diverse netten. Onze netten voldoen aan de eisen van de FIVB, CEV en NEVOBO.

Meer informatie
Waterpolo

Ook bij het waterpolo worden er doelen gebruikt. Hiervoor hebben wij de juiste doelnetten. Kijk hier voor ons assortiment.

Meer informatie
Zaalvoetbal

Bij het zaalvoetbal, ook wel futsal genoemd, wordt er ook gebruik gemaakt van doelnetten. Ook deze doelnetten leveren wij.

Meer informatie
Zandbaknetten

Of uw zandbak nou een rechthoek, zeshoek of een ronde vorm heeft, bij ons vindt u altijd het juiste net. Op maat gemaakt, ook dat is Howitec!

Meer informatie
Service gericht
Eigen confectieatelier
Persoonlijk contact
Snelle levering
Innovatief
Op de hoogte blijven?

Howitec Netting BV

Morseweg 9,
8503 AH Joure
Telefoon: + 31 85 11 29 000
Email: info@howitec.nl
Web: www.howitec.nl

Howitec Netting - Partner in netting solutions

Wij werken aan duurzame netoplossingen. Met deze mentaliteit importeren, ontwikkelen en produceren wij gazen en netten. Kwaliteit, kennisdeling en partnership staan hierbij centraal.

Tweets door @Howitec Netting