Over Howitec

Howitec is dè specialist en ervaringspartner in het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige gazen en netten in het algemeen en in het bijzonder voor toepassingen in de tuinbouw- en sportsector waar een diversiteit aan producten vraagt om specifieke producteigen kenmerken. Daarnaast voeren wij diverse ‘special projects’ uit die een brede markt kunnen bedienen. In de afgelopen jaren hebben onze maatwerkoplossingen een weg gevonden naar werelden van transport, industrie tot insectenkwekerijen en windmolenparken.

Door haar proactieve, eigenzinnige en betrokken houding kent Howitec haar afnemers en de markt waarin ze opereren als geen ander. Howitec is er van overtuigd dat partnership en het delen van kennis leidt tot innovatie oplossingen voor duurzame en kwalitatief hoogwaardige producten. Met meer dan 30 jaar ervaring in binnen- en buitenland is Howitec dè marktleider in oplossingen voor gazen en netten.

Netten voor verschillende doeleinden

-Tuinbouw-
In de tuinbouw sector spelen externe invloeden vaak een grote rol in de ontwikkeling van gewassen. Een veranderend klimaat, met extremere weersinvloeden bijvoorbeeld, maar ook vogels en insecten kunnen hier een negatieve invloed op hebben. Door onze jarenlange ervaring en opgebouwde kennis zijn wij in staat om samen met onze klanten de oplossingen te vinden die het beste aansluiten op de behoefte.

Naast een breed aanbod aan netten en gazen zijn wij ook van de belangrijkste aanbieders in West-Europa als het gaat om gaaskooien. In ons eigen confectieatelier ontwikkelen en produceren wij al vele jaren maatwerkoplossingen die over de hele wereld hun weg vinden. Dankzij onze intensieve samenwerkingen met diverse onderzoeksinstellingen en proeftuinen in binnen- en buitenland blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties en deze kennis delen wij graag met onze klanten.

-Sport-
Ook in de wereld van de sport zijn netten veelal een essentieel onderdeel. Howitec biedt hierin diverse oplossingen voor zowel buiten- en binnensporten. Onze netten voldoen aan de eisen van de diverse sportbonden en daarnaast bieden wij ook maatwerk oplossingen.

-Special projects-
Onder de noemer ‘special projects’ vallen oplossingen vanuit een breed werkveld. Van de werelden van transport,industrie, weg- en waterbouw tot windmolenparken. Samen met onze klanten onderzoeken wij wat de best mogelijke oplossingen zijn. Die wij vervolgens veelal in ons eigen confectieatelier ontwikkelen en produceren.

Uit voorraad leverbaar

Howitec Netting biedt een uitgebreid assortiment standaard netten en gazen, maar kan uiteraard ook netten geheel op maat maken. Zo bent u altijd verzekerd van een passend net. Wij leveren uitsluitend aan tussen- en groothandelsbedrijven. Voor meer uitgebreide informatie, monsters, prijzen, levertijden en specifieke vragen kunt u ons mailen (verkoop@howitec.nl) of met ons bellen (+31 85 11 29 000).

Op de hoogte blijven?

Howitec Netting BV

Morseweg 9,
8503 AH Joure
Telefoon: + 31 85 11 29 000
Email: info@howitec.nl
Web: www.howitec.nl

Howitec Netting - Partner in netting solutions

Wij werken aan duurzame netoplossingen. Met deze mentaliteit importeren, ontwikkelen en produceren wij gazen en netten. Kwaliteit, kennisdeling en partnership staan hierbij centraal.

Tweets door @Howitec Netting