Over Howitec

Howitec Netting is uw partner op het gebied van netten. Wij leveren voor ieder doel een net op maat. Onze slogan ‘’Netten voor elk doel!’’ dekt zowel de letterlijke als de figuurlijke lading. Letterlijk, omdat we netten leveren voor het scoren in elk doel. Figuurlijk, omdat we u kunnen voorzien van netten en gazen voor elke denkbare toepassing. Of het nu gaat om een agrarische, sportieve of technische toepassing, Howitec Netting levert altijd de juiste netten.

Netten voor verschillende doeleinden

In de agrarische sector hebben velen te maken met externe invloeden die uw gewassen kunnen aantasten. Denkt u maar eens aan insecten, vogels en ander gedierte, maar ook weer en wind spelen een grote rol. Om uw gewassen te beschermen tegen deze invloeden, is een net of gaas de oplossing. Howitec Netting heeft een groot assortiment netten en gazen die optimale bescherming bieden.Ook in het sportleven zijn netten onmisbaar. Veel sporten maken gebruik van een doel om te scoren en ballen tegen te houden. Een doelnet is dan ook een must. Maar ook bij andere sporten, zoals volleybal, badminton en tennis, is een net belangrijk om het speelveld goed in te delen. Howitec Netting levert sportnetten in diverse kleuren en maten voor iedere sporttoepassing.

Kies voor de juiste maat

Howitec Netting biedt een uitgebreid assortiment standaard netten en gazen, maar kan uiteraard ook netten geheel op maat maken. Zo bent u altijd verzekerd van een passend net. Wij leveren uitsluitend aan tussen- en groothandelsbedrijven. Voor meer uitgebreide informatie, monsters, prijzen, levertijden en specifieke vragen kunt u ons mailen (verkoop@howitec.nl) of met ons bellen (+31 515 700 500).

Op de hoogte blijven?

Howitec Netting BV

Hichtumerweg 25,
8701 PG Bolsward
Phone: + 31 515 700 500
Fax: + 31 515 578 679
Email: info@howitec.nl
Web: www.howitec.nl

Howitec Netting - Netten voor elk doel!

Dat is onze slogan en deze dekt zowel de letterlijke als de figuurlijke lading. Letterlijk omdat we netten hebben voor het scoren in elk doel, en figuurlijk omdat wij u kunnen voorzien van netten voor elke denkbare toepassing. Of het nu een agrarische, sportieve of technische toepassing betreft Howitec Netting bv levert de juiste netten.