Over Howitec

Howitec Netting is uw partner op het gebied van netten. Onze slogan ‘’Partner in netting solutions!’’ . Wij werken aan duurzame netoplossingen. met onze mentaliteit importeren, ontwikkelen en produceren wij gazen en netten. kwaliteit, kennisdeling en partnership staan hierbij centraal. Of het nu gaat om een horticultural, sportieve of technische toepassing, Howitec Netting levert altijd de juiste netten.

Wij leveren uitsluitend aan tussen- en groothandelsbedrijven. Wilt u weten waar u onze producten kunt kopen? Neem dan gerust contact met ons op en wij verwijzen u dan door naar de dichtsbijzijnde dealer.  

Netten voor verschillende doeleinden

-Tuinbouw-
Vanuit ons bedrijf in Bolsward leveren wij netten aan verschillende sectoren. In de tuinbouw sector hebben velen te maken met externe invloeden die uw gewas kunnen aantasten. Denkt u maar eens aan insecten, vogels en ander gedierte, maar ook weer en wind spelen een grote rol. Om uw gewassen te beschermen tegen deze invloeden, is een net of gaas dé oplossing. Howitec heeft een groot assortiment netten en gazen die optimale bescherming of ondersteuning geven.

-Sport-
Ook in het sportleven zijn netten onmisbaar. Veel sporten maken gebruik van een doel om te scoren en ballen tegen te houden. Een doelnet is dan ook een must. Maar ook bij andere sporten, zoals volleybal, badminton en tennis, is een net belangrijk om het speelveld goed in verschillende speelvlakken te verdelen. Howitec Netting levert sportnetten in diverse kleuren en maten voor iedere sporttoepassing.

-Transport-
Netten en gazen worden ook veel gebruikt in de transportsector. U kunt hierbij denken aan afdekkingen van grote containers, aanhangwagen of andere grotere karren. Deze netten en gazen kunnen ook op maat worden gemaakt in ons eigen confectieatelier.16

Kies voor de juiste maat

Howitec Netting biedt een uitgebreid assortiment standaard netten en gazen, maar kan uiteraard ook netten geheel op maat maken. Zo bent u altijd verzekerd van een passend net. Wij leveren uitsluitend aan tussen- en groothandelsbedrijven. Voor meer uitgebreide informatie, monsters, prijzen, levertijden en specifieke vragen kunt u ons mailen (verkoop@howitec.nl) of met ons bellen (+31 515 700 500).

Op de hoogte blijven?

Howitec Netting BV

Hichtumerweg 25,
8701 PG Bolsward

Telefoon: + 31 85 11 29 000
Email: info@howitec.nl
Web: www.howitec.nl

Howitec Netting - Partner in netting solutions

Wij werken aan duurzame netoplossingen. Met deze mentaliteit importeren, ontwikkelen en produceren wij gazen en netten. Kwaliteit, kennisdeling en partnership staan hierbij centraal.

Tweets door @Howitec Netting