Cavea Gaaskooien

Cavea gaaskooien zijn ideaal bij het veredelen van land- en tuinbouwgewassen. Ze worden ook wel isolaties genoemd en beschermen uw gewassen tegen insecten of zorgen dat de nuttige insecten in de gaaskooi blijven. De Cavea gaaskooien worden geheel op maat geproduceerd in ons eigen confectieatelier. U kunt kiezen uit gaaskooien voor insectbestuivende gewassen en gaaskooien voor windbestuivers. Gaaskooien gemaakt van insectengaas zijn verkrijgbaar in tien verschillende typen gaas en zijn standaard voorzien van een tien millimeter brede rits, die zeer sterk is en water afstoot. De kooien zijn tevens voorzien van een verstevigingsband. Wilt u de gaaskooien gebruiken in kassen, dan worden er bevestigingsogen op geplaatst, waarmee de kooien eenvoudig in de kas opgehangen kunnen worden. Een speciale constructie is nodig voor de buitenteelt en deze zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Cavea gaaskooien zijn altijd op maat gemaakt

Doordat de kooien op maat gemaakt worden, is het mogelijk om zelf de afmeting, het soort gaas en het aantal bevestigingsogen te bepalen.

Service gericht
Eigen confectieatelier
Persoonlijk contact
Snelle levering
Innovatief
Op de hoogte blijven?

Howitec Netting BV

Hichtumerweg 25,
8701 PG Bolsward
Phone: + 31 515 700 500
Fax: + 31 515 578 679
Email: info@howitec.nl
Web: www.howitec.nl
Howitec Netting - Netten voor elk doel!

Dat is onze slogan en deze dekt zowel de letterlijke als de figuurlijke lading. Letterlijk omdat we netten hebben voor het scoren in elk doel, en figuurlijk omdat wij u kunnen voorzien van netten voor elke denkbare toepassing. Of het nu een agrarische, sportieve of technische toepassing betreft Howitec Netting bv levert de juiste netten.