Interessante artikelen

Op deze Howinfo pagina vindt u artikelen uit de verschillende vakbladen, nieuwsbrieven of andere bronnen, dat wij als bedrijf interessant vinden om te delen. Al deze artikelen hebben gemeen dat ze over de toepassingen van onze producten of andere relevante achtergrondinformatie gaan. Bovendien vindt u hier tips over hoe u bepaalde netten kunt gebruiken. Bent u geïnteresseerd in een specifiek onderwerp? Klik dan op een van de zoekwoorden en u krijgt in een overzicht alle relevante artikelen over dit onderwerp. Wilt u nog meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

Howitec als infomediair

Wij willen u graag op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen en achtergrondinformatie met betrekking tot netten en gazen in zowel de tuinbouw-, wijnbouw-, fruitteelt- en ook sportsector. Nieuwe artikelen worden ook vaak gedeeld via ons Twitter account. Zorg er dus voor dat u ons volgt op Twitter zodat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. En nog een tip…bezoek regelmatig deze Howinfo pagina.

De artikelen op deze pagina zijn gepubliceerd in één van de onderstaande vakbladen:

Op de hoogte blijven?

Howitec Netting BV

Hichtumerweg 25,
8701 PG Bolsward
Phone: + 31 515 700 500
Fax: + 31 515 578 679
Email: info@howitec.nl
Web: www.howitec.nl

Howitec Netting - Netten voor elk doel!

Dat is onze slogan en deze dekt zowel de letterlijke als de figuurlijke lading. Letterlijk omdat we netten hebben voor het scoren in elk doel, en figuurlijk omdat wij u kunnen voorzien van netten voor elke denkbare toepassing. Of het nu een agrarische, sportieve of technische toepassing betreft Howitec Netting bv levert de juiste netten.