"Trots op Howicover"

"Howicover zet vliegen op het verkeerde been"
"prei afdekken met Howicover loont al snel"
"het doel van dit doek is meervoudig"
"mooi eindresultaat met gewasafdekking tegen koolvlieg"


Dit zijn zo maar enkele 'koppen' die wij afgelopen jaren zagen voorbijkomen in de verschillende vakbladen en online. Deze hebben allemaal betrekking op ons multifunctionele klimaatdoek Howicover.

Sinds 2002 voeren wij dit Howicover al in ons assortiment. Wat begon als een sterke vervanger van het vliesdoek is uitgegroeid tot een multifunctioneel klimaatdoek dat gebruikt wordt voor veel verschillende toepassingen. Van het afdekken van een vollegrondsgroenteveld tot het afdekken van een voetbalveld, van het afdekken van prei tot het afdekken van kool, overal gebruiken ze naar volle tevredenheid onze Howicover.

Wij hebben een nieuwe, informatieve folder gemaakt over Howicover. In deze folder vindt u het complete verhaal van dit klimaatdoek. Het gaat over de geschiedenis, het pionieren in de markt, de praktijkproeven en de multifuctionele toepassingen van Howicover. Kortom het complete Howicover-verhaal.

Deze folder kunt u hier downloaden en gebruiken voor uw eigen promotionele doeleinden. Wilt u gratis een aantal hardcopies van deze folder ontvangen, laat het ons dan weten en we sturen ze u meteen toe. 

We hopen dat deze flyer u informeert en ondersteunt bij uw verkoop. Heeft u verdere informatie nodig neem dan contact met ons op.

Op de hoogte blijven?

Howitec Netting BV

Morseweg 9,
8503 AH Joure
Telefoon: + 31 85 11 29 000
Email: info@howitec.nl
Web: www.howitec.nl

Howitec Netting - Partner in netting solutions

Wij werken aan duurzame netoplossingen. Met deze mentaliteit importeren, ontwikkelen en produceren wij gazen en netten. Kwaliteit, kennisdeling en partnership staan hierbij centraal.

Tweets door @Howitec Netting