Ontmoeten wij u op een van de volgende beurzen?

Het nieuwe jaar 2023 gaat goed van start. De aankomende periode komt u Howitec op veel verschillende beurzen en evenementen tegen. Voor ons dé gelegenheid om u, na de covid-jaren met alle beperkingen van dien, weer volop te ontmoeten.

Deze week treft u ons op zowel de Aardbeiendagop 11 januari en de International Soft Fruit Conference op 12 januari. Beide beurzen vinden plaats in Den Bosch. Tijdens deze dagen informeren wij u graag over onze multifunctionele netten voor klein-, en steenfruit. Daarnaast is er ook volop aandacht voor het nieuwe diffuse schermgaas Hiemalia LD.

Tijdens de IPM in Essen Duitsland, dé internationale vakabeurs voor de tuinbouw, die van 24 tot en met 27 januari wordt gehouden, laten we u het totale aanbod van netoplossingen zien. Dit varieert van ons aanbod voor de professionele tuinbouw, voor onderzoek en wetenschap, voor insectenkweek en voor de hobby tuinder. U kunt ons vinden in Hal 3, stand B20.

Een week later op 31 januari en 1 februari wordt er in Hannover de DLG Technikertagung gehouden. Tijdens deze dagen vindt u ons omvangrijk assortiment voor de zaadveredeling zoals onze custom-made Cavea gaaskooien, de Cavea Pop-Up, de Cavea kit en aanverwante artikelen wordt gebruikt. Hier kunt u ons vinden in hal B.

En we sluiten deze reeks af bij de Winzer Messe in Karlsruhe op 8-10 februari. Tijdens deze grote vakbeurs voor de wijnbouw, wijnbereiding en fruitteelt laten wij u onze netoplossingen zien die veel in de wijnbouw worden gebruikt, zoals het wespennet Vaspa en het insectengaas Ornata. U vindt ons in Hal 1, stand G-14.

Kortom een bezoek aan onze stand tijdens een van deze evenementen is zeer zeker de moeite waard. We praten u graag bij over de laatse ontwikkelingen binnen uw én ons vakgebied. Indien u een toegangskaart wilt ontvangen voor de IPM, neem dan contact met ons op en we sturen u de kaarten dan toe.

Op de hoogte blijven?

Howitec Netting BV

Morseweg 9,
8503 AH Joure
Telefoon: + 31 85 11 29 000
Email: info@howitec.nl
Web: www.howitec.nl

Howitec Netting - Partner in netting solutions

Wij werken aan duurzame netoplossingen. Met deze mentaliteit importeren, ontwikkelen en produceren wij gazen en netten. Kwaliteit, kennisdeling en partnership staan hierbij centraal.

Tweets door @Howitec Netting