Howicover green nu in nieuwe afmetingen te verkrijgen

Ontegenzeggelijk hebben we te maken met klimaatverandering. Het gevolg is dat we steeds vaker extreme weersomstandigheden hebben, waaronder hitte en droogte. Langdurige felle zon brengt vaak directe schade toe aan boomteeltgewassen en veroorzaakt ook stress bij de planten. Om dit te voorkomen hebben wij Howicover green in ons assortiment; de groene variant van het populaire multifunctionele klimaatnet Howicover.

Howicover green is groen van kleur en hierdoor wordt het felle zonlicht gefilterd met ca. 57% en voorkomt het doek dat de bladeren verbranden en uitdrogen. Daarnaast heeft dit doek de eigenschap om het gewas te bescherming tegen wind, hagel, grotere insecten, vogels en velddieren. Door het geringe gewicht van ca. 38 gr/m² kan het materiaal losjes op het gewas gelegd worden zodat het 'mee' kan groeien. Howicover green is weersbestendig en luchtdoorlatend, waardoor kans op gewasschade door klapperen wordt voorkomen.

Vanaf vandaag hebben wij de volgende afmetingen op voorraad:
6,2 x 200 m
12,4 x 100 m
13 x 100 m (uitlopend)

Heeft u interesse om dit artikel in uw assortiment op te nemen of wilt u extra informatie in de vorm van een technisch datasheet of een monsterkaart ontvangen. Neem dan contact met ons op en we sturen u de informatie toe.

Op de hoogte blijven?

Howitec Netting BV

Morseweg 9,
8503 AH Joure
Telefoon: + 31 85 11 29 000
Email: info@howitec.nl
Web: www.howitec.nl

Howitec Netting - Partner in netting solutions

Wij werken aan duurzame netoplossingen. Met deze mentaliteit importeren, ontwikkelen en produceren wij gazen en netten. Kwaliteit, kennisdeling en partnership staan hierbij centraal.

Tweets door @Howitec Netting