Wij gaan verhuizen naar Joure

Eind vorig jaar hebben wij onze relaties geïnformeerd overde start van de bouw van ons nieuwe pand in Joure. Inmiddels bevindt zich de bouw in een afrondende fase en zijn wij in voorbereiding van de verhuizing. Een hele operatie aangezien het magazijn, het confectie atelier en dekantooromgeving verhuisd gaan worden.

Leveringen eind juni
Wij hebben de laatste 2 weken van juni gereserveerd voor deze verhuizing.Uiteraard doen wij onze uiterste best om gedurende deze 2 weken u zo goedmogelijk te blijven bedienen. Tijdens deze korte periode opereren wij vanuit 2locaties. Er bestaat dus de mogelijkheid dat de leveringen iets vertraagdkunnen worden. Mocht dit zo zijn dan informeren wij u hierover uiteraard.

Vrijdag 1 juli gesloten
Op vrijdag 1 juli verhuizen wij onze kantooromgeving, op deze dag zijn wijgesloten. Voor eventuele spoedsituaties zijn wij telefonisch wel bereikbaar.

Nieuw adres:
Vanaf maandag 4 juli is ons nieuwe adres:
Morseweg 9,
8503 AH  Joure,
The Netherlands
Tel: 085-11 29 000

Op de hoogte blijven?

Howitec Netting BV

Hichtumerweg 25,
8701 PG Bolsward
m.i.v. 4 juli 2022:
Morseweg 9
8503 AH Joure

Telefoon: + 31 85 11 29 000
Email: info@howitec.nl
Web: www.howitec.nl

Howitec Netting - Partner in netting solutions

Wij werken aan duurzame netoplossingen. Met deze mentaliteit importeren, ontwikkelen en produceren wij gazen en netten. Kwaliteit, kennisdeling en partnership staan hierbij centraal.

Tweets door @Howitec Netting