Vi-Tec Wijnbouwbeurs in Waregem, België. Ook Howitec is erbij.

Wijnbouw is momenteel hot' Vandaar dat de vereniging ‘WOW-Wijnbouwers Oost-West’ allereerste Benelux wijnbouwbeurs , Vi-Tec!, organiseert.

Vi-Tec vindt plaats in Waregem expo op 14 en 15 maart 2020. De beurs is bestemd voor alle wijnbouwers-wijnmakers, zowel hobby-matig tot professioneel. Er komen leveranciers uit Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Spanje, wellicht zelf Oostenrijk en Slovenië.

Alle facetten van de wijnbouw zullen aan bod komen, maw alle materialen voor de aanleg, de bescherming, de teelt, de oogst, het wijnmaken, het bottelen en marketing. Ieder namiddag worden een 4-tal ‘masterclasses’ voorzien die gratis toegankelijk zijn. Een van de masterclasses wordt gegeven door Anton Hulsegge, Sales Manager van Howitec Netting. Hij gaat tijdens de masterclass dieper in op de problemen met betrekking tot de Drosophila Suzukii.

Meer informatie over de beurs, zie hier

Op de hoogte blijven?

Howitec Netting BV

Hichtumerweg 25,
8701 PG Bolsward
Phone: + 31 515 700 500
Fax: + 31 515 578 679
Email: info@howitec.nl
Web: www.howitec.nl

Howitec Netting - Netten voor elk doel!

Dat is onze slogan en deze dekt zowel de letterlijke als de figuurlijke lading. Letterlijk omdat we netten hebben voor het scoren in elk doel, en figuurlijk omdat wij u kunnen voorzien van netten voor elke denkbare toepassing. Of het nu een agrarische, sportieve of technische toepassing betreft Howitec Netting bv levert de juiste netten.