Tuinnetten in alle soorten en maten

Het telen van groente en fruit in eigen tuin is dit jaar enorm gegroeid. Dit is een van de positieve gevolgen van deze vreemde tijd. Of het nu gaat om aardbeien, bessen, frambozen of kersen, men kan haast niet wachten om dit overheerlijke fruit te plukken. Dit rode fruit heeft echter ook een grote aantrekkingskracht op vogels met als gevolg dat zij het fruit opeten. Naast fruit zijn de vogels ook gek op sla, tomaten en paprika.

De oplossing om deze vogelvraat tegen te gaan is het tuinnet. Leg of span het net op of over het gewas en de vogels kunnen er niet meer bij komen. Kortom, een onmisbaar artikel voor iedere hobby-tuinder.

Howitec heeft de volgende tuinnetten in het assortiment:

Het Plena tuinnet is een fijnmazig, lichtgewicht tuinnet en gemaakt van een groen bandjesmateriaal.  

Het tuinnet Duata is een sterk lichtgewicht net met grote mazen en gemaakt van een dubbeldraads monofilament.  

Het tuinnet Robusta is grofmazig en gemaakt van een gebreid bandjesweefsel en daardoor zeer soepel in gebruik.

Het tuinnet Arta is gemaakt van nylon en is daardoor het sterkste tuinnet in ons assortiment. Het net is grofmazig en licht van gewichtWilt u de beschikbare afmetingen of besteleenheden weten, klik dan op bovenstaande foto's.

Om in een oogopslag de verschillen tussen deze tuinnetten te zien hebben wij onderstaand overzicht voor u gemaakt:

Overzicht van onze tuinnetten

Naast bovenstaande tuinnetten hebben wij een ruim assortiment gazen, doeken en andere tuinartikelen voor de hobby-tuinder. Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op en we vertellen u er graag meer over.

Op de hoogte blijven?

Howitec Netting BV

Hichtumerweg 25,
8701 PG Bolsward

Telefoon: + 31 515 700 500
Email: info@howitec.nl
Web: www.howitec.nl

Howitec Netting - Netten voor elk doel!

Dat is onze slogan en deze dekt zowel de letterlijke als de figuurlijke lading. Letterlijk omdat we netten hebben voor het scoren in elk doel, en figuurlijk omdat wij u kunnen voorzien van netten voor elke denkbare toepassing.

Tweets door @Howitec Netting