Tuin winterklaar maken

In oktober beginnen de meeste mensen hun tuin winterklaar te maken, zodat de planten goed de winter doorkomen. Bomen en hagen worden gesnoeid en kuipplanten moeten worden beschermd tegen de kou. Kortom er is genoeg te doen.

Voor deze klussen hebben wij het juiste materiaal.

Putaba Snoeimat:

Vlak voor de winter worden heggen, hagen en (sommige) bomen gesnoeid. Het snoeiafval wordt door deze Putaba snoeimat opgevangen en daarna kan het afval zeer eenvoudig worden opgeruimd. De mat is 2x4 meter en is gemaakt van een dicht bandjesweefsel en wordt geleverd in een luxe draagtas met rits.

Cupa Winterbeschermhoes:

De Cupa Winterbeschermhoes beschermt de kuip-, en andere planten tegen vorst, wind en uitdroging. Het beigekleurige dikke vlies is aan de onderkant voorzien van een trekkoord en kan zo op een eenvoudige manier om de pot bevestigd worden. De winterbeschermhoes Cupa is verkrijgbaar in vier verschillende formaten varierend tussen de 0,6x0,8 m en 2x2,4 m en in drie verschillende diktes. Bovendien zijn de twee grootste formaten voorzien van een rits aan de zijkanten, zodat het aanbrengen van de hoes over de plant nog eenvoudiger wordt.

Tuba Tubulair Vlies:

Het Tuba Tubulaire Vlies wordt veel toegepast bij bescherming van kuip-, en potplanten tegen weersinvloeden, zoals kou, hagel en harde regens. Het tubulaire vlies heeft een doorsnee van 75 cm en een lengte van 10 meter, Men kan het vlies dus voor meerdere planten gebruiken en afknippen op iedere gewenste maat. Het is gemaakt van een zacht vliesmateriaal dat de planten niet beschadigt.

Naast bovenstaande artikelen hebben wij een ruim assortiment gazen, doeken en andere tuinartikelen voor de hobby-tuinder. Neem gerust een kijkje op onze website waar u alle producten kunt vinden.

Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op en we vertellen u er graag meer over.

Op de hoogte blijven?

Howitec Netting BV

Hichtumerweg 25,
8701 PG Bolsward

Telefoon: + 31 515 700 500
Email: info@howitec.nl
Web: www.howitec.nl

Howitec Netting - Netten voor elk doel!

Dat is onze slogan en deze dekt zowel de letterlijke als de figuurlijke lading. Letterlijk omdat we netten hebben voor het scoren in elk doel, en figuurlijk omdat wij u kunnen voorzien van netten voor elke denkbare toepassing.

Tweets door @Howitec Netting