Teeltwisseling bij aardbeien, denk aan het trossteunnet Fraga 53T

De tijd van de teeltwisseling is bij veel aardbeitelers aangebroken. De hoogste tijd om alles weer in orde te maken voor het nieuwe teeltseizoen. Speciaal voor aardbeientelers hebben wij het trossteunnet Fraga 53T in ons assortiment.

Een trossteunnet ondersteunt de stengels waar de bloemen en vruchten aan zitten. Het trossteunnet met een breedte van 12 cm heeft een open structuur, waardoor de kans op schimmelvorming minimaal is. Het net wordt evenwijdig naast de aardbeienplanten gespannen zodat de aardbeitrossen rusten op het net en er geen kniktrossen ontstaan. Kniktrossen zorgen voor een verminderde kwaliteit van de aardbei; de vrucht wordt minder sappig en smaakt zuur.

Technische gegevens Fraga 53T:
Materiaal: UV-gestabiliseerd HDPE, tape
Gewicht: ca. 53 gr/m²
Kleur: wit
Lichtdoorlaat: ca. 85%
Breedte: 12 cm
Lengte: 1000 m
Besteleenheid: per rol

Heeft u interesse om dit artikel in uw assortiment op te nemen of bent u op zoek naar andere artikelen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Op de hoogte blijven?

Howitec Netting BV

Hichtumerweg 25,
8701 PG Bolsward

Telefoon: + 31 515 700 500
Email: info@howitec.nl
Web: www.howitec.nl

Howitec Netting - Netten voor elk doel!

Dat is onze slogan en deze dekt zowel de letterlijke als de figuurlijke lading. Letterlijk omdat we netten hebben voor het scoren in elk doel, en figuurlijk omdat wij u kunnen voorzien van netten voor elke denkbare toepassing.

Tweets door @Howitec Netting