Start tennis & padelseizoen 2020

Nog een paar weken en dan start het nieuwe tennis- en padelseizoen weer. Dan worden de ballen weer over de netten geslagen en zien de tennisbanen er weer perfect uit. De hoogste tijd dus om de tennisnetten weer op voorraad te hebben. Howitec heeft een compleet assortiment netten voor u, zowel voor de tennis- als voor de padelsport.

Een beknopt overzicht:

Tennisnetten


Tennisnet voor enkelspel


Mini en Midi tennisnetten


Padel tennisnet


Volley-trainingskit


Een beknopt overzicht:
Naast bovenstaande netten, hebben wij een ruim assortiment windschermdoeken (14 verschillende kleuren, standaard of desgewenst met bedrukking), afschermnetten en tennisaccessoires, zoals adjusterbanden, staalkabels etc. Bent u op zoek naar andere sport- of doelnetten, ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Onze collega's Arjan Hoving of Pieter Nijdam helpen u graag verder.

Op de hoogte blijven?

Howitec Netting BV

Hichtumerweg 25,
8701 PG Bolsward
Phone: + 31 515 700 500
Fax: + 31 515 578 679
Email: info@howitec.nl
Web: www.howitec.nl

Howitec Netting - Netten voor elk doel!

Dat is onze slogan en deze dekt zowel de letterlijke als de figuurlijke lading. Letterlijk omdat we netten hebben voor het scoren in elk doel, en figuurlijk omdat wij u kunnen voorzien van netten voor elke denkbare toepassing. Of het nu een agrarische, sportieve of technische toepassing betreft Howitec Netting bv levert de juiste netten.