Waar te koop?

Open Dag Proeftuin in Randwijk op donderdag 15 augustus

Op donderdag 15 augustus 2019 organiseren Fruitconsult BV, de Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO), de Centrale Adviesdienst Fruitteelt (CAF) en Wageningen University & Research (WUR) de jaarlijkse open dag op de proeftuin in Randwijk. Het programma start om 14.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur). De activiteiten eindigen rond 20.30 uur waarna wordt afgesloten met een gezellige borrel.

Tijdens deze dag worden fruittelers en andere beroepshalve geïnteresseerden uit binnen- en buitenland geïnformeerd over de allernieuwste inzichten op het gebied van hoogwaardige en duurzame productie van appelen, peren, pruimen, kersen én kleinfruit.

Open dag Proeftuin Randwijk op donderdag 15 augustus 2019, een dag vol inspiratie voor professionele fruittelers.

Goed gevulde bedrijvenmarkt
Dit jaar heeft de organisatie voor de bezoekers een uitzonderlijk inspirerend en afwisselend programma samengesteld. Er zijn verschillende veldexcursies, er zijn demonstraties en is er een ruim opgezette bedrijvenmarkt. Meer dan 50 standhouders laten u kennismaken met nieuwe producten en diensten die zij bieden voor de professionele fruitteelt. Ook Howitec is een van de deelnemende bedrijven.

www.proeftuinrandwijk.nl.

Op de hoogte blijven?

Howitec Netting BV

Hichtumerweg 25,
8701 PG Bolsward
Phone: + 31 515 700 500
Fax: + 31 515 578 679
Email: info@howitec.nl
Web: www.howitec.nl

Howitec Netting - Netten voor elk doel!

Dat is onze slogan en deze dekt zowel de letterlijke als de figuurlijke lading. Letterlijk omdat we netten hebben voor het scoren in elk doel, en figuurlijk omdat wij u kunnen voorzien van netten voor elke denkbare toepassing. Of het nu een agrarische, sportieve of technische toepassing betreft Howitec Netting bv levert de juiste netten.