Nieuwe tuinbouw catalogus nu verkrijgbaar

Vanaf vandaag is onze nieuwe tuinbouwcatalogus beschikbaar in zowel print als in een digitale uitgave. In deze handzame en 24-pagina’s tellende kleurrijke catalogus vindt u een zo compleet mogelijk beeld van ons huidige assortiment opgedeeld in tien verschillende categorieën.

Mocht u een product of dienst in de catalogus missen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we kunnen u zeker verder van dienst zijn. We hopen dat deze catalogus u informeert en ondersteunt bij uw verkoop. Heeft u verdere technische informatie nodig, dan kunnen wij u voorzien van de technische leaflets.Wilt u een exemplaar van deze catalogus ontvangen? Dat kan! Neem dan contact met ons op.

Op de hoogte blijven?

Howitec Netting BV

Hichtumerweg 25,
8701 PG Bolsward
Phone: + 31 515 700 500
Fax: + 31 515 578 679
Email: info@howitec.nl
Web: www.howitec.nl

Howitec Netting - Netten voor elk doel!

Dat is onze slogan en deze dekt zowel de letterlijke als de figuurlijke lading. Letterlijk omdat we netten hebben voor het scoren in elk doel, en figuurlijk omdat wij u kunnen voorzien van netten voor elke denkbare toepassing. Of het nu een agrarische, sportieve of technische toepassing betreft Howitec Netting bv levert de juiste netten.