Nieuwe catalogus Tuinbouw 2021 nu beschikbaar

Vanaf vandaag is onze nieuwe catalogus Tuinbouw 2021 beschikbaar. In deze digitale uitgave vindt u ons volledige assortiment netten en gazen voor de tuinbouwsector. Het assortiment is overzichtelijk in beeld gebracht en is verdeeld in maar liefst zestien verschillende productcategoriën.

In deze catalogus vindt u onze nieuwe lijn thermo-reflective schermgazen; deze witte schermgazen met light diffuser zijn veel gevraagd. Met de komst van hetere zomers krijgen we meer te maken met zonnebrandschade en hittestress. Avoida LD en Hiemalia LD kan dit helpen te voorkomen.

Ook is ons assortiment insectengazen uitgebreid met een aantal “Air Plus” varianten voor een betere licht- en luchtdoorlaat. Dit is van groot belang bij gebruik in kassen/luchtramen.

Interessant om te vermelden is dat de fijnmazige lichtgewicht insectengazen (Ornata addu en Ornata light) het dit jaar zeer goed gedaan hebben in diverse vollegrondsgroenteteelten.

Daarnaast treft u in deze catalogus een aantal adviestabellen met betrekking tot de insectengazen, klimaatdoeken en schermgazen. In deze tabellen vindt u ons advies over het gebruik en toepassing van deze gazen. e hopen dat deze catalogus u informeert en ondersteunt bij uw verkoop. Heeft u verdere technische informatie nodig neem dan contact met ons op en wij voorzien u van de technische leaflets. Mocht u een product of dienst in de catalogus missen, aarzel dan niet om ons te vragen, we kunnen u zeker verder van dienst zijn.

Op de hoogte blijven?

Howitec Netting BV

Hichtumerweg 25,
8701 PG Bolsward

Telefoon: + 31 515 700 500
Email: info@howitec.nl
Web: www.howitec.nl

Howitec Netting - Netten voor elk doel!

Dat is onze slogan en deze dekt zowel de letterlijke als de figuurlijke lading. Letterlijk omdat we netten hebben voor het scoren in elk doel, en figuurlijk omdat wij u kunnen voorzien van netten voor elke denkbare toepassing.

Tweets door @Howitec Netting