Nieuw! Mulchvlies Infesta

Naast de gronddoeken gemaakt van PP bandjesweefsel hebben wij ook een gronddoek van PP vlies, het Mulchvlies Infesta 50.

Dit mulchvlies is water- en luchtdoorlatend en is slechts 50 gram per m². Het mulchvlies gaat onkruidgroei en doorworteling tegen. Het wordt bij vele gewassen gebruikt en daarmee verzekert u zichzelf dus van een hoogwaardig doek dat vrije groei van uw gewassen mogelijk maakt. Gebruik van herbiciden en andere onkruidverdelgers is namelijk niet langer nodig. Dit type laat geen licht door, water wordt echter wel in de juiste hoeveelheid doorgelaten.

Van het Infesta 50 hebben we één standaardmaat in ons assortiment (overige formaten op aanvraag). Het doek is 1×200 m, en is daarom geschikt voor grote vlakten. Daarnaast bestelt u bij ons de benodigde accessoires om het mulchvlies te bevestigen. Denk daarbij aan grondpennen van kunststof en metaal. Voor het totaalpakket bent u bij ons dus aan het juiste adres. Bestel snel of neem contact op met ons!

Op de hoogte blijven?

Howitec Netting BV

Hichtumerweg 25,
8701 PG Bolsward
Phone: + 31 515 700 500
Fax: + 31 515 578 679
Email: info@howitec.nl
Web: www.howitec.nl

Howitec Netting - Netten voor elk doel!

Dat is onze slogan en deze dekt zowel de letterlijke als de figuurlijke lading. Letterlijk omdat we netten hebben voor het scoren in elk doel, en figuurlijk omdat wij u kunnen voorzien van netten voor elke denkbare toepassing. Of het nu een agrarische, sportieve of technische toepassing betreft Howitec Netting bv levert de juiste netten.