Nieuw! Lichtgewicht en fijnmazig gaas

Er is steeds meer vraag naar lichtgewicht, fijnmazig insectengaas. Om aan deze vraag te kunnen voldoen kunnen wij u twee verschillende lichtgewicht, fijnmazige insectengazen aanbieden, namelijk de Ornata Addu en de Ornata Light. Beide gazen wegen slechts 45 gr/m². Het grote verschil tussenbeide gazen is de structuur. De Ornata Addu is een gebreide variant, waardoor het gaas zeer soepel is. De Ornata Light heeft een traditionele geweven maas en voelt daardoor wat stugger aan.

In het kort zijn de technische gegevens als volgt:
Ornata Addu
Materiaal: UV-gestabiliseerd HDPE, soepel gebreid monofilament
Gewicht: ca. 45 gr/m²
Kleur: wit
Maaswijdte: 0,8x1 mm
Afmetingen: 2,4x125 m, 4,8x125 m, 8x125 m, 12x125 m
Op voorraad

Ornata Light
Materiaal: UV-gestabiliseerd HDPE, geweven monofilament
Gewicht: ca. 45 gr/m²
Kleur: transparant
Maaswijdte: 0,6x0,66 mm
Op aanvraag verkrijgbaar in 13x100 m of 26x100 m

Toepassing
Beide insectengazen worden gebruikt voor het direct afdekken van diverse groentegewassen. Door het geringe gewicht van het insectengaas, ondervindt het gewas geen last van deze afdekking. Het groeit als het ware mee met het gewas. Door de kleinere maas worden ook de diverse kleinere insecten tegengehouden.

Heeft u verdere technische informatie nodig, dan kunnen wij u voorzien van de technische leaflets. Wilt u een exemplaar van onze catalogus ontvangen? Ook dat is mogelijk! Neem dancontact met ons op.

Op de hoogte blijven?

Howitec Netting BV

Hichtumerweg 25,
8701 PG Bolsward
Phone: + 31 515 700 500
Fax: + 31 515 578 679
Email: info@howitec.nl
Web: www.howitec.nl

Howitec Netting - Netten voor elk doel!

Dat is onze slogan en deze dekt zowel de letterlijke als de figuurlijke lading. Letterlijk omdat we netten hebben voor het scoren in elk doel, en figuurlijk omdat wij u kunnen voorzien van netten voor elke denkbare toepassing. Of het nu een agrarische, sportieve of technische toepassing betreft Howitec Netting bv levert de juiste netten.