Nieuw in ons assortiment, de BOTRA SeedbagVanaf vandaag hebben wij voor u in ons assortiment, de BOTRA Seedbag. Deze seedbag is, zoals de naam het al aangeeft, ideaal voor het opvangen van het zaad van het gewas. Tijdens de bloei van de plant wordt de hoes van 32x50 cm over de plant getrokken en onderaan dichtgetrokken door middel van het trekkoord. Deze seedbag is gemaakt van een soepel, fijnmazig polyester fabric en is daardoor luchtdoorlatend zodat de zaden meteen goed kunnen drogen. Bovendien kan de BOTRA Seedbag ook gebruikt worden voor het isoleren van bloemen, planten en insecten.

Naast bovenstaande seedbag heeft Howitec ook een ruim assortiment 1-plants hoezen en 1-plants isolaties. Bovendien zijn wij specialist in het confectioneren van op maat gemaakte gaaskooien.We vertellen u graag over al onze mogelijkheden.

Op de hoogte blijven?

Howitec Netting BV

Hichtumerweg 25,
8701 PG Bolsward

Telefoon: + 31 515 700 500
Email: info@howitec.nl
Web: www.howitec.nl

Howitec Netting - Netten voor elk doel!

Dat is onze slogan en deze dekt zowel de letterlijke als de figuurlijke lading. Letterlijk omdat we netten hebben voor het scoren in elk doel, en figuurlijk omdat wij u kunnen voorzien van netten voor elke denkbare toepassing.

Tweets door @Howitec Netting