Waar te koop?

Landelijke Open Middag B-peen op 9 oktober a.s. Ook Howitec is erbij

Op 9 oktober vindt de zesde jaarlijkse open middag B-peen plaats in de Noordoostpolder, georganiseerd door Delphy en v/d Grond

Veel actuele aspecten van de peenteelt komen aan de orde:

  • Diverse onderzoeken op het gebied van bestrijding van wortelvlieg.
  • Introductie van de nieuwe, Frans-Zweedse teeltmethode, gericht op klimaatadaptatie.
  • Onderzoeken van de smaak van peen o.a. met een smaaktest.
  • Ook is er aandacht voor het onderzoek naar alternatieve zaaizaadontsmetting en naar plantvoeding.
  • Rond spuittechniek zijn er door de driftreductie veel vragen. Door middel van demonstraties en testen wordt hier ook veel aandacht aanbeseed.

Veel bedrijven, waaronder dus ook Howitec zullen aanwezig zijn om hun product toe te lichten. Howitec heeft een ruim aanbod van onsectengaas dat veel in de wortelteelt wordt gebruikt om de wortelvlieg tegen te gaan. Voor alle peentelers is er veel interessants te zien en te horen. Kennis en innovaties in de breedte van de peenteelt komen aan de orde.

De dag wordt gehouden op het bedrijf van Joris Koenraadt te Tollebeek. Delphy organiseert deze dag, in samenwerking met v/d Grond, voor de zesde keer.

Op de hoogte blijven?

Howitec Netting BV

Hichtumerweg 25,
8701 PG Bolsward
Phone: + 31 515 700 500
Fax: + 31 515 578 679
Email: info@howitec.nl
Web: www.howitec.nl

Howitec Netting - Netten voor elk doel!

Dat is onze slogan en deze dekt zowel de letterlijke als de figuurlijke lading. Letterlijk omdat we netten hebben voor het scoren in elk doel, en figuurlijk omdat wij u kunnen voorzien van netten voor elke denkbare toepassing. Of het nu een agrarische, sportieve of technische toepassing betreft Howitec Netting bv levert de juiste netten.