Klaar voor het nieuwe tennisseizoen? Bestel nu de tennisnetten bij Howitec

Nog een paar weken en dan gaat het nieuwe tennis- en padelseizoen weer volledig van start. Dan worden de ballen weer over de netten geslagen en moeten de tennisbanen er weer perfect uit zien. De hoogste tijd dus om de tennisnetten weer op voorraad te hebben. Howitec heeft een compleet assortiment netten voor u, zowel voor de tennis- als voor de padelsport.

- de tennisnetten -

In ons tennisassortiment hebben wij een viertal verschillende tennisnetten van een sterke PE kwaliteit. Het verschil tussen deze vier soorten zit in de volgende details:

1. wel of niet voorzien van een glasfiberstok voor extra stevigheid

2. enkele of dubbele topmazen

3. de afwerking van het net met band of randlijn

- de padelnetten -

Ook voor deze razend populaire en groeiende racketsport hebben wij het juiste net. Het formaat van een padelnet is kleiner dan een tennisnet, zowel in de hoogte als in de lengte. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.


- de tennisdoeken -

Een tenniscourt is pas compleet met de tennisdoeken, oftewel de windschermdoeken. Bij ons zijn de groene tennisdoeken van 12x2 m en 18x2m uit voorraad leverbaar. Wil uw klant een andere kleur tennisdoek of het doek laten bedrukken? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.

- de accessoires -

Voor het op de juiste hoogte brengen van het tennisnet hebben wij twee verschillende adjusterbanden in het assortiment. De eerste variant is voorzien van een PVC-sluiting, zoals ook op bovenstaande foto is te zien. De andere variant werkt door middel van schuifgespen. Daarnaast leveren wij ook staalkabels speciaal voor tennisnetten. Deze sterke kabels zijn 13,6 m lang en voorzien van een lus zodat het eenvoudig aan de tennispalen bevestigd kan worden.

Op de hoogte blijven?

Howitec Netting BV

Hichtumerweg 25,
8701 PG Bolsward
m.i.v. 4 juli 2022:
Morseweg 9
8503 AH Joure

Telefoon: + 31 85 11 29 000
Email: info@howitec.nl
Web: www.howitec.nl

Howitec Netting - Partner in netting solutions

Wij werken aan duurzame netoplossingen. Met deze mentaliteit importeren, ontwikkelen en produceren wij gazen en netten. Kwaliteit, kennisdeling en partnership staan hierbij centraal.

Tweets door @Howitec Netting