Howitec was ook deelnemer aan de DLG Technikertagung

Ook zijn wij in januari 2020 deelnemer aan de DLG Technikertagung. Dit zal plaatsvinden op 28-29 januari in Hannover. Tijdens deze dagen wordt eruitgebreid aandacht geschonken aan actuele thema's op het gebied van plantenproductie, (zaad) veredeling, gewasbescherming en aanverwante thema's.

In onze stand was alles op het gebied van gaaskooien te zien, zoals constructies, insectengazen, 1-plants hoezen, gevelnetten, pop-up gaaskooien, reparatietape en diverse afdekmaterialen. Ook was er ruim aandacht voor het nieuwe product de BOTRA Seedbag.  De Botra Seedbag is speciaal ontwikkeld om planten, bloemen of insecten te isoleren.

Bent u niet naar de Technikertagung geweest? Maar heeft u interesse in een van onze gaaskooien? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u er graag meer over.

Op de hoogte blijven?

Howitec Netting BV

Hichtumerweg 25,
8701 PG Bolsward
Phone: + 31 515 700 500
Fax: + 31 515 578 679
Email: info@howitec.nl
Web: www.howitec.nl

Howitec Netting - Netten voor elk doel!

Dat is onze slogan en deze dekt zowel de letterlijke als de figuurlijke lading. Letterlijk omdat we netten hebben voor het scoren in elk doel, en figuurlijk omdat wij u kunnen voorzien van netten voor elke denkbare toepassing. Of het nu een agrarische, sportieve of technische toepassing betreft Howitec Netting bv levert de juiste netten.