Howitec gaat op de biologische toer, ontmoeten wij u ook?


De biologische velddagen

Dinsdag 21 juni a.s. zijn wij aanwezig op de extra feestelijke editie van de Biovelddag  in Rumbeke-Beitem (BE) georganiseerd door Inagro. Deze dag wordt gestart met uitgebreide demonstraties mechanische onkruidbestrijding. Daarna zijn er thema-gerichte rondleidingen op het proefbedrijf met onderwerpen zoals bodembeheer, biologische gewasbescherming, voederteelten en meer.

Biovelddag Inagro,
21 juni, 14-21 uur
Gabriëlstraat 118800
Rumbeke-Beitem (B)

Op donderdag 23 juni staan wij op de BioVelddag 2022 in Lelystad (NL). Deze dag staat in het teken van 'ontmoeten, inspireren & innoveren'. Vanaf s'middags 14.00 uur zijn er vele presentaties en workshops en zijn er vele mogelijkheden om de proef- en demovelden te bezoeken. In het midden van dit alles is er een groot plein waar vele bedrijven zich presenteren, waaronder Howitec.

BioVelddag
23 juni, 14-18.30 uur
Elandweg 84
8219 PH Lelystad

Howitec zal op beide dagen het assortiment van de multifunctionele netten voor de biologische vollegronds-groenteteelt presenteren, met daarbij extra aandacht voor de nieuwe generatie lichtgewicht insectengazen, zoals de Ornata addu en de Ornata light en het multifunctionele klimaatnet Howicover.

Op beide dagen is Anton Hulsegge aanwezig en hij kijkt er naar uit u daar te ontmoeten.

Op de hoogte blijven?

Howitec Netting BV

Hichtumerweg 25,
8701 PG Bolsward
m.i.v. 4 juli 2022:
Morseweg 9
8503 AH Joure

Telefoon: + 31 85 11 29 000
Email: info@howitec.nl
Web: www.howitec.nl

Howitec Netting - Partner in netting solutions

Wij werken aan duurzame netoplossingen. Met deze mentaliteit importeren, ontwikkelen en produceren wij gazen en netten. Kwaliteit, kennisdeling en partnership staan hierbij centraal.

Tweets door @Howitec Netting