Howitec gaat op de biologische toer, ontmoeten wij u ook?


De biologische velddagen

Dinsdag 21 juni a.s. waren wij aanwezig op de extra feestelijke editie van de Biovelddag  in Rumbeke-Beitem (BE) georganiseerd door Inagro. Deze dag werd gestart met uitgebreide demonstraties mechanische onkruidbestrijding. Daarna waren er thema-gerichte rondleidingen op het proefbedrijf met onderwerpen zoals bodembeheer, biologische gewasbescherming, voederteelten en meer.

Biovelddag Inagro,
21 juni, 14-21 uur
Gabriëlstraat 118800
Rumbeke-Beitem (B)

Op donderdag 23 juni stonden wij op de BioVelddag 2022 in Lelystad (NL). Deze dag stond in het teken van 'ontmoeten, inspireren & innoveren'. Vanaf s'middags 14.00 uur waren er vele presentaties en workshops en waren er vele mogelijkheden om de proef- en demovelden te bezoeken. In het midden van dit alles was er een groot plein waar vele bedrijven zich presenteerden waaronder Howitec.

BioVelddag
23 juni, 14-18.30 uur
Elandweg 84
8219 PH Lelystad

Howitec had op beide dagen het assortiment van de multifunctionele netten voor de biologische vollegronds-groenteteelt gepresenteerd, met daarbij extra aandacht voor de nieuwe generatie lichtgewicht insectengazen, zoals de Ornata addu en de Ornata light en het multifunctionele klimaatnet Howicover.

Op de hoogte blijven?

Howitec Netting BV

Morseweg 9,
8503 AH Joure
Telefoon: + 31 85 11 29 000
Email: info@howitec.nl
Web: www.howitec.nl

Howitec Netting - Partner in netting solutions

Wij werken aan duurzame netoplossingen. Met deze mentaliteit importeren, ontwikkelen en produceren wij gazen en netten. Kwaliteit, kennisdeling en partnership staan hierbij centraal.

Tweets door @Howitec Netting