De Netwerkdag voor biologische tuinbouwbedrijven, ook Howitec is aanwezig

Ook op 13 september a.s. komt u Howitec tegen, ditmaal op de Netwerkdag en beurs; Techniek voor biologische tuinbouwbedrijven. Deze dag wordt georganiseerd door acht verschillende instanties en vindt plaats in Tongeren.

Op het programma van deze editie staan diverse activiteiten gerelateerd aan volgende thema’s:

  • Onkruidbeheersing – zowel mechanisch als elektrisch
  • Irrigatie – water management
  • Bodembewerking en ‘low tech’ vaste rijpaden
  • Bedrijfsverhaal Aardevol - korte keten verkoop
  • Fruit – diversiteit
  • Kleinschalige pluimveehouderij
  • (Infrastructuur voor) Tunnels
  • Snijbloementeelt

Deze onderwerpen komen aan bod via verschillende werkvormen: demonstraties, workshops, een bedrijfsrondleiding, infostands van toeleveranciers
Howitec zal tijdens deze dag het uitgebreide assortiment multifunctionele netten voor de biologische vollegronds-groenteteelt laten zien, zoals het klimaatdoek Howicover, het duivennet Columba Plus, de nieuwe generatie insectengazen Ornata Addu en Ornata Light en de traditionele insectengazen zoals Ornata Plus 135 en Ornata Plus 80

Tijdens deze dag kunt u de nieuwe folder getiteld "Multifunctionele netten voor biologische vollegronds-groenteteelt "bij onze stand ophalen. In deze folder een duidelijke tabel waar we voor u de werking van de diverse netten en gazen tegen de diverse insecten in de biologische vollegronds-groenteteelt uiteen hebben gezet.

In het kort:
Netwerkdag Techniek in de Bio-tuinbouw
Rosbergstraat 60
3700 Tongeren
13 september 2022,
10.30 - 18.30 uur

Heeft u interesse in onze netten of de nieuwste folder, neem dan contact met ons op en we sturen u de informatie toe. En anders graag tot ziens op de Netwerkdag voor biologische tuinbouwbedrijven.

Op de hoogte blijven?

Howitec Netting BV

Morseweg 9,
8503 AH Joure
Telefoon: + 31 85 11 29 000
Email: info@howitec.nl
Web: www.howitec.nl

Howitec Netting - Partner in netting solutions

Wij werken aan duurzame netoplossingen. Met deze mentaliteit importeren, ontwikkelen en produceren wij gazen en netten. Kwaliteit, kennisdeling en partnership staan hierbij centraal.

Tweets door @Howitec Netting