De 1-plants gaaskooi Cavea Kit vanaf vandaag beschikbaar

Enkele maanden geleden informeerden wij u dat wij de Cavea Kit aan ons assortiment hebben toegevoegd. De reacties en aanvragen waren zo positief dat we de Cavea Kit vanaf vandaag vanuit voorraad kunnen leveren.

De Cavea Kit
De Cavea Kit is een complete en stabiele gaaskooi voor 1 plant. Deze gaaskooi wordt als een bouwpakket geleverd, inclusief polyamide kooi, ijzeren buizen en connectors.Het geheel is zeer eenvoudig in elkaar te zetten en de kooi wordt over de ijzeren buizen van het frame geschoven.
De gaaskooi is voorzien van een mouw zodat u makkelijk bij de plant(en) komen, zonder dat de kooi geopend hoeft te worden. Daarnaast wordt deze gaaskooi veel gebruikt als kweekkooi voor insecten. Na gebruik kunt u deze gaaskooi eenvoudig ontmantelen, opvouwen en opbergen in de meegeleverde zwarte draagtas. Deze gaaskooi is meerdere jaren te gebruiken.

De technische gegevens van Cavea Kit:
Het gaas:
Materiaal: witte polyamide
Maaswijdte: ca. 0,22x0,62 mm
Gewicht: 50 gr/m²
Afmeting: 60x50x50 cm (binnenmaat)
Voorzien van U-rits, 40 cm breed op de 50 cm-zijde
Voorzien van mouw 15 cm Ø, 45 cm lang met sluitkoord

Het frame:
Materiaal: 12 zwarte ijzeren buizen, 18 mm Ø, wanddikte 0,8 mm
Afmeting: 68x58x58 cm (buitenmaat)
Inclusief 8 zwarte, plastic 3-weg connectors

Dit alles wordt geleverd in een zwarte draagtas.

Naast deze Cavea Kit hebben wij een in ons assortiment ook andere gaaskooien. Heeft u belangstelling, neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Op de hoogte blijven?

Howitec Netting BV

Hichtumerweg 25,
8701 PG Bolsward

Telefoon: + 31 515 700 500
Email: info@howitec.nl
Web: www.howitec.nl

Howitec Netting - Netten voor elk doel!

Dat is onze slogan en deze dekt zowel de letterlijke als de figuurlijke lading. Letterlijk omdat we netten hebben voor het scoren in elk doel, en figuurlijk omdat wij u kunnen voorzien van netten voor elke denkbare toepassing.

Tweets door @Howitec Netting