Botra Xtra, dé hoes die het fruit beschermt.

Op het moment dat het fruit gaat rijpen aan de stam of struik wordt het een delicatesse voor veel vogels, wespen en andere insecten, waaronder de Drosophila suzukii. Om te voorkomen dat het fruit wordt aangetast, bevelen wij een fruithoes aan.

Naast de reeds in ons assortiment opgenomen fruithoes Botra van een zacht vliesmateriaal, hebben wij nu ook, op verzoek vanuit de markt, de Botra Xtra in ons assortiment opgenomen. De Botra Xtra is gemaakt van een frisgroene geweven polyester en daardoor beter luchtdoorlatend, duurzamer en een natuurlijke uitstraling. Bovendien is de Botra Xtra voorzien van een ingeweven sluitkoord zodat het eenvoudiger te bevestigen is.

Plaats het fruit zoals een druiventros of een appel eenvoudig in de hoes/zakje. Daarna de hoes zeer eenvoudig dichttrekken door het koord en het fruit is beschermd tegen de bedreigingen van buitenaf. De hoes kan blijven hangen totdat het fruit geoogst wordt.

Kortom, de Botra Xtra is een gewild hulpmiddel voor iedere druiven- of andere fruitteler.

Botra Xtra:
# Artikelnummer: 904204
# Afmeting: 20x30 cm
# Kleur: frisgroen
# Materiaal: fijnmazig polyester
# Eigenschappen:lucht- en lichtdoorlatend
# Met trekkoord voor eenvoudige bevestiging
# Verpakkingseenheid: 25 stuks per verpakking
# Besteleenheid per 16 verpakkingen

Heeft u interesse om deze artikelen in uw assortiment op te nemen of bent u op zoek naar andere artikelen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Op de hoogte blijven?

Howitec Netting BV

Hichtumerweg 25,
8701 PG Bolsward

Telefoon: + 31 515 700 500
Email: info@howitec.nl
Web: www.howitec.nl

Howitec Netting - Netten voor elk doel!

Dat is onze slogan en deze dekt zowel de letterlijke als de figuurlijke lading. Letterlijk omdat we netten hebben voor het scoren in elk doel, en figuurlijk omdat wij u kunnen voorzien van netten voor elke denkbare toepassing.

Tweets door @Howitec Netting