Anton Hulsegge 25 jaar in de netten!

Op 2 september 2017 was het 25 jaar geleden dat Anton Hulsegge zich in de wereld van de netten begaf. Begonnen als assistent account manager tuinbouw bij Lankhorst te Sneek en nu sales manager en mede-eigenaar van Howitec Netting B.V. te Bolsward. Howitec is, naast netten en gazen voor de professionele tuinbouw, ook gespecialiseerd in sportnetten en netten voor de retail, industrie en transport. Na de middelbare tuinbouwschool heeft Anton de studie tuinbouw aan de Agrarische Hogeschool in ‘s-Hertogenbosch met succes afgerond . Hij begon zijn loopbaan bij Shell Nederland Chemie als technisch-commercieel medewerker gewasbescherming. In 1992 stapte hij over naar de nettendivisie van Lankhorst. En nu, 25 jaar, is hij nog steeds actief in de nettenbranche, mede door de vele kansen en mogelijkheden die deze branche biedt.

Team

Naast standaard netten is de vraag naar netten op maat en met een speciale afwerking (bijv. ritsen, bevestigingsogen, pees en band) ook flink toegenomen. Howitec beschikt voor dit maatwerk over een eigen modern en goed geoutilleerd confectieatelier.
“Door de jaren heen is het vergaren en delen van kennis, het geven van voorlichting en het blijvend innoveren steeds belangrijker geworden. Daartoe hebben we nauw contact met afnemers, proeftuinen, universiteiten en sportbonden en dat maakt het boeiend en interessant”, aldus Anton.“Als onderdeel van het enthousiaste Howi-team hoop ik nog een lange tijd betrokken te zijn bij de zoektocht naar duurzame innovatieve netoplossingen”.

Veel veranderd

De afgelopen 25 jaar is er veel veranderd in de netten-wereld. In de tuinbouw heeft het net vele nieuwe toepassingen gekregen, zoals het beschermen tegen de diverse weersinvloeden, onkruid, vogels, mollen en diverse (nieuwe) insecten. Sprekend voorbeeld hiervan is de uit Japan komende suzukii-fruitvlieg, die de zacht-fruit sector momenteel teistert. Daarnaast is het net de oplossing voor duurzaamheid en biologisch verantwoord telen.
Ook in de sport is er veel veranderd; vroeger was een net een “sluitpost”. Momenteel is het een wezenlijk onderdeel van veel sportevenementen, waarbij de kwaliteit en visualiteit belangrijke aspecten zijn.

Op de hoogte blijven?

Howitec Netting BV

Hichtumerweg 25,
8701 PG Bolsward

Telefoon: + 31 515 700 500
Email: info@howitec.nl
Web: www.howitec.nl

Howitec Netting - Netten voor elk doel!

Dat is onze slogan en deze dekt zowel de letterlijke als de figuurlijke lading. Letterlijk omdat we netten hebben voor het scoren in elk doel, en figuurlijk omdat wij u kunnen voorzien van netten voor elke denkbare toepassing.

Tweets door @Howitec Netting